lunes, 13 de diciembre de 2010

El artista nace o se hace?

Veient aquest vídeo d'un nen de només 3 anys interpretant i vivnt d'aquesta manera la música em fa pensar que certes persones neixen amb un do que no tots tenim. Veieu el final del vídeo, és una meravella!!


http://www.youtube.com/watch?v=0REJ-lCGiKU&feature=player_embedded

3 comentarios:

 1. sí, totalment d'acord, com deia en ken robinson en el vídeo del TEDTalk que vàrem veure a classe. Ell posà l'exemple de la ballarina Gillian Lynne.

  ResponderEliminar
 2. No sé fins a quin punt es pot relacionar amb un do. Això és un tema que mai he tingut gens clar. Sempre tinc dubte enfront a do o estimulació.

  Potser que aquest nen des de molt petit hagui sentit aquesta simfonia i sap moure's a ritme, però pentura amb una altra música no sap fer-ho!

  Després en relació a l'estimulació. A casa potser algú treballa molt amb la música i ell sap moure's a ritme, però si a casa la mare fos pintora, ell li aniria millor la música o la pintura?

  No sé, són temes que no tinc clars...

  ResponderEliminar
 3. Do o estimulació, és difícil treure'n l'entrellat.
  És una pregunta interessant. És bonic pensar que tots tenim un do únic a explorar i just pensar que tots podem arribar als mateixos èxits a través del treball. Deu ser que la suma de les dos és el que ens fa avançar. L'equació de classe de l'altre dia anava per aquí. El millor do per un infant és la capacitat de mimesi en un entorn adecuat.

  Article Los genios no existen:
  http://www.semana.com/noticias-vida-moderna/genios-no-existen/138589.aspx

  ResponderEliminar